

NY Daniel's Law Task Force

Task Force Meeting Agenda

November 28, 2023 10:30 AM – 1:30 PM Empire State Plaza, Meeting Room 5 Albany NY

10:30 AM	Welcome and remarks by Commissioner Sullivan (5 minutes)
10:35 AM	Approve minutes from 8/28/23 meeting (5 minutes)
10:40 AM	Stakeholder engagement review and future planning (20 minutes)
11:00 AM	Task Force Member presentations and discussion (60 minutes)
	Orange County Crisis Continuum Darcie Miller, LCSW-R, Commissioner, Orange County Departments of Social Services and Mental Health
	Suicide Prevention and Crisis Services of Buffalo-911 Diversion Program Rachel Morrison, MAMHC, Program Director Crisis Services, Buffalo
12:00 PM	Lunch break and informal networking (30 minutes)
12:30 PM	Public Comment (30 minutes)
	Register for <u>public comment</u> (https://forms.office.com/g/PE29yezZR4)
1:00 PM	Review of progress and next steps (30 minutes)